Home » Sport » U shkri ende pa filluar/ Organizatorët e Superligës nuk ndalen me kaq

U shkri ende pa filluar/ Organizatorët e Superligës nuk ndalen me kaq

by Thashetheme VIP

Super Liga Europiane shkrihet ende pa filluar. Ky lajm vjen nga një shkresë zyrtare e Super Ligës së Europës, pas largimit të klubeve angleze nga ky kompeticion.

Pas shumë presionesh nga tifozët apo edhe nga UEFA dhe FIFA, kompeticioni më i ri u shkri ende pa filluar. Gjatë një shkrese zyrtare Super Liga shpjegon arsyet e këtij vendimi, ku në atë shkresë thuhet sde nuk do të ndalen dhe do të propozohet një kompeticion tjetër i ri:

DEKLATATA ZYRTARE –

“Ne po rishikojmë hapat e duhur, në mënyrë që të riformësojmë projektin. Po propozojmë një kompeticion të ri, sepse ai aktual nuk po funksionon. Klubet angleze janë detyruar të largohen, për shkak të presionit të jashtëm”


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!