Home » Big Brother Albania 8 » Tea shkon te Veseli në Prizren

Tea shkon te Veseli në Prizren

by Thashetheme VIP

veseli

Veseli, fituesi i edicionit të fundit të “Big Brother Albania”, nuk e ka fituar vetëm sfiden dhe çmimin e madh, por edhe femren e cila i pëlqente aq shumë.

Vesel Kurtishaj që la aq shumë përshtypje me sjelljen e tij të mirë, tashmë kthyer në Prizren dhe këtë herë jo vetëm, por me konkurrenten joshëse Tea Zhuli.

Ata derisa po njihen më detaisht, po kënaqen në Kosovë dhe me miqtë e Veselit dhe me banorët e tjerë

Burimi: indeksi online


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!