Home » Kuriozitete » Të varurit nga droga, si shpërfytyrohet fytyra e përdoruesve

Të varurit nga droga, si shpërfytyrohet fytyra e përdoruesve

by Thashetheme VIP

Përdorimi i lëndëve narkotike ndikon në çdo “qelizë” të trupit të njeriut.

Ata që janë të varur dhe konsumatorë prej kohësh të tyre nëse do të krahasojnë foto të vetat me të kaluarën do të vënë re ndryshime të theksuara në strukturën e fytyrës së tyre, si mplakje apo edhe rënie të dhëmbëve më të shpeshtë.

Në varësi të llojit të lëndës narkotike që përdoret edhe efektet që ato janë në trup janë të ndryshme, kjo edhe për shkak të ndikimit të ndryshëm që ato kanë.

Më poshtë keni edhe foto të disa përdoruesve droge, fytyrat e të cilëve janë shpërfytyruar nga përdorimi i lëndëve narkotike. Por ky nuk është dëmi i vetëm që trupi i tyre ka pësuar.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!