Home » Kuriozitete » “Të kanë mbetur 2 vite jetë”, gruaja sfidon mjekët, gjen kurën për kancerin

“Të kanë mbetur 2 vite jetë”, gruaja sfidon mjekët, gjen kurën për kancerin

by Thashetheme VIP

Një 40-vjeçare britanike ka habitur mjekët që po trajtonin kur shpëtoi veten nga kanceri.

Edhe pse nuk kishte pirë kurrë duhan në jetën e saj, Kate Malvenan u diagnostikua më 3 tetor të vitit 2018 me kancer më mushkëri.

Më vonë, gjatë trajtimit, 40-vjeçares i dhanë mjekët një tjetër lajm aspak të mirë.

Tumori i saj ishte përhapur nëpër organe të tjera të trupit, dhe sipas mjekëve, asaj i kishin mbetur vetëm 24 muaj jetë.

E vendosur për të mos u dorëzuar, Kate mblodhi të gjitha kursimet e saj dhe u nis për në Meksiko për një mjekim alternativ.

Ajo u mjekua në një qendër të quajtur ‘Hope4Cancer’ dhe pagoi rreth £35,000 për një program tre javor.

Tumori i saj ishte përhapur nëpër organe të tjera të trupit, dhe sipas mjekëve, asaj i kishin mbetur vetëm 24 muaj jetë.

E vendosur për të mos u dorëzuar, Kate mblodhi të gjitha kursimet e saj dhe u nis për në Meksiko për një mjekim alternativ.

Ajo u mjekua në një qendër të quajtur ‘Hope4Cancer’ dhe pagoi rreth £35,000 për një program tre javor.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!