Home » Kulture » Si ka evoluar “salloni” në 600 vitet e fundit

Si ka evoluar “salloni” në 600 vitet e fundit

by Thashetheme VIP

Kush nuk do ta donte të kishte një sallon të bukur dhe të rehatshëm? Është një mjedis ku ne kalojmë pjesën më të madhe të kohës në shtëpi, duke qëndruar me familjarët dhe duke pushuar pas një dite të ngjeshur në punë ose shkollë.

Prej lindjes së arkitekturës, arti i dizajnit të brendshëm i ngritur ndoshta në Egjiptin e lashtë, ka evoluar në pikën ku jetojmë sot.

Dizajnuesit e shtëpisë së shtëpisë kanë krijuar një projekt të ri për të ilustruar sesi modeli i brendshëm ka evoluar gjatë 600 viteve të fundit.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!