Home » Aktualitet » ‘Qëlloni për vdekje ata që thyejnë karantinën’

‘Qëlloni për vdekje ata që thyejnë karantinën’

by Thashetheme VIP

Një rast i paprecedentë regjistrohet në Ishujt Filipine, ku presidenti Rodrigo Duterte kërkoi masa ekstreme për personat që nuk respektojnë karantinën apo për persona ndër bluzat e bardha, që nuk ofrojnë shërbimin e duhur ndaj të sëmurëve.

Filipinet kanë regjistruar deri më sot 96 jetë të humbura, ndërkohë që mbi 2000 persona rezultojnë të infektuar me virusin.

Në këtë situatë, teksa doli para kamerave, ai u kërkoi forcave të ushtrisë të qëllojnë ndaj kujtdo që nuk respekton rregullat. “Urdhrat e mia për policinë dhe ushtrinë janë të qarta: qëlloni për vdekje ndaj çdokujt që nuk bindet dhe vë jetën tuaj në rrezik”.

Duke pasur parasysh sistemin e dobët mjekësor, ai tha se e ka më të lehtë t’i varrosë sesa të lejojë të shkaktohen trazira.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!