Home » Thashetheme » “Po i merr shpirtin” – fëmijët denoncojnë të dashurin e 85-vjeçares: Bëjnë seks 3 herë në ditë

“Po i merr shpirtin” – fëmijët denoncojnë të dashurin e 85-vjeçares: Bëjnë seks 3 herë në ditë

by Thashetheme VIP

Një ngjarje e paprecedentë është regjistruar në Bolonja të Italisë, aty ku familjarët e një 85-vjeçare janë ankuar në polici për të dashurin e gjyshes së tyre. Ata pretendojnë se ai e shfrytëzon të moshuarën, pasi kalojnë orë të tëra të mbyllur në dhomë bashkë.

“Po shfrytëzon sëmundjen e saj”, kështu raportuan të afërmit e gruas pranë policisë, të cilët ia përcollën rastin prokurorisë dhe detyruan policinë të ndërhynte.

“Nëna jonë është 85-vjeçe dhe vuan nga një sëmundje në tru, por i dashuri i saj ka përfituar nga kjo gjë. Ai e shfrytëzon atë për të bërë seks gjatë gjithë kohës edhe kur ne mundohemi ta mbajmë jashtë shtëpisë, ai sërish hyn brenda dhe mbyllen së bashku në dhomë”, u ankuan fëmijët e gruas së moshuar në edicionin e ‘Il Resto del Carlino’.

Të dy pleqtë janë njohur dy vite më parë, por kohët e fundit kanë filluar të takohen shpesh.

Ata kanë treguar se kanë vendosur një kujdestar për gjyshen e tyre në shtëpi, por askush nuk arriti të frenojë kërkesën e të moshuarit për t’u mbyllur në dhomë me të dashurën 85- vjeçare.

Sipas tij ai e ka kërkuar atë të qëndronin vetëm dhe të bënin seks rreth 3 ose 4 herë në ditë.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!