Home » Kuriozitete » Pamjet e rralla, kur kafshët e egra kapen mat duke…

Pamjet e rralla, kur kafshët e egra kapen mat duke…

by Thashetheme VIP

Fotografët tanzanianë, Pol Xhoyson Hiks dhe Tom Sullam, kanë themeluar një garë për fotot më komike nga natyra e egër.

Çdo vit mblidhen foto kafshësh shumë komike, dhe gjykohen nga një juri njerëzish shumë seriozë.

Konkursi ka disa vite që vazhdon dhe ka pasur sukses. Këto janë disa nga finalistët të vitit 2019, bashkë me të vitit 2018 dhe 2017.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!