Home » Thashetheme » P…. Power – Ky është vlerësimi i Tunës për këngën e Dafinës

P…. Power – Ky është vlerësimi i Tunës për këngën e Dafinës

by Thashetheme VIP

Ishin shoqe por aq shumë ishin prishur më njëra tjetrën para disa viteve saqë edhe disa audioincizime kishin dalë në shesh

Bëhet fjalë për këngëtaret Altuna Sejdi-Tuna dhe Dafina Zeqiri.

Sherret në mes të dy këngëtarëve tanimë i kalojnë se kaluarës dhe ato shpejt mund të dalin me një këngë të re së bashku.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!