Home » Kuriozitete » Njihuni me 14 kafshët më të rralla në botë, që duket sikur nuk janë reale

Njihuni me 14 kafshët më të rralla në botë, që duket sikur nuk janë reale

by Thashetheme VIP

Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të tokës dhe 91% e specieve të detit ende nuk janë zbuluar.

Është thjesht e mahnitshme që pas qindra viteve të studimeve biologjike vazhdojmë të kërkojmë dhe të gjejmë specie të reja të kafshëve, zogjve, insekteve dhe peshqve.

Disa nga këto krijesa duken aq unike sa është e vështirë të besosh se jetojmë në të njëjtin planet si ato. Duket se natyra nuk do të ndalojë kurrë të sfidojë imagjinatën tonë dhe të na befasojë me krijimtarinë e saj!


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!