Home » Bota » Një rivale e denjë për Kim Kardashian

Një rivale e denjë për Kim Kardashian

by Thashetheme VIP

Kim Kardashian ka filluar te trembet nga rivalja e saj me e re. Chloe Goodman zoteron dhe ajo te njejtat cilesi pozitive si Kim Kardashian dhe sfidon bindshem super starin amerikan.

Britanikja ka qene pjese e Big Brother dhe eshte nje nga femrat me sexy ne Britanine e madhe.

thashetheme.com


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!