Home » Aktualitet » “Një pjesë të zemrës do e lë këtu”. Historia frymëzuese e 80 vjeçares italiane që qëndroi 23 vite në Shqipëri!

“Një pjesë të zemrës do e lë këtu”. Historia frymëzuese e 80 vjeçares italiane që qëndroi 23 vite në Shqipëri!

by Thashetheme VIP

E ftuar këtë pasdite në studion e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, ishte Motër Matilde, 80-të vjeçarja italiane që shërbeu për më shumë se dy dekada në Gjirokastër e tashmë po rikthehet në vendin e saj të origjinës.

Që prej vitit 1996, motër Matilde u zhvendos së bashku me dy motra të tjera në lagjën “Palorto”, në Gjirokastër, për të përmbushur me sukses misionin e saj e për t’u bërë një burim frymëzimi për të gjithë ata që patën mundësi ta njihnin nga afër.

Pas 23 viteve qendrim në Shqipëri, Motër Matilde tregoi se është lidhur shumë me vendin dhe kulturën tonë, ndaj një pjesë e zemrës së saj do të qendrojë gjithnjë këtu.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!