Home » Bota » Një ditë nga jeta e grave në Korenë e Veriut, çfarë ndodh në shtetin komunist

Një ditë nga jeta e grave në Korenë e Veriut, çfarë ndodh në shtetin komunist

by Thashetheme VIP

Koreja e Veriut është ndër shtetet më komuniste në botë ku gjithçka sillet rreth liderit Kim Jong un, i cili vazhdimisht kërcënon botën me teste bërthamore.

Në vitin 1945, Koreja u nda në Korenë e Jugut dhe Korenë e Veriut. Për më shumë se 70 vjet, marrëdhëniet midis këtyre 2 vendeve kanë qenë mjaft të tensionuara.

Jeta atje është shumë e izoluar dhe qytetarët kanë shumë pak të drejta. Në fotot e mëposhtme, do njiheni me një ditë nga aktiviteti i grave.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!