Home » Big Brother Albania 8 » Një dedikim nga Tea dhe Fisniku

Një dedikim nga Tea dhe Fisniku

by Thashetheme VIP

tea

Tea i tregon Diedonit që ka dy qen dhe një mace. Duke folur për kafshët, Fisniku shkruan në njërin krah të Teas “Merli të dua” dhe në krahun tjetër “Erdi të dua”. Ndërkohë, Diedoni vazhdojë të ngacmojë Tean duke e vënë në lojë mbi kafshët që Tea ka pasur dhe duke e pyetur në detaje për emrat e tyre, për racat dhe për mënyrën si ajo i mban.

Pasi ka shkruar në të dy krahët e Teas, marrin një bluzë të bardhë në të cilën Tea shkruan “Merli, Emi edhe 100! Tea edhe Niku”. Banorët të gjithë bëhen kuriozë se çfarë është duke bërë Tea. Pasi e mbaron dedikimin ajo e vendos mbi krevat që të thahet.

Burimi: 10 minuta


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!