Home » Kuriozitete » Një betejë për jetë a vdekje/ Pitoni gllabëron krokodilin

Një betejë për jetë a vdekje/ Pitoni gllabëron krokodilin

by Thashetheme VIP

Nëse ju duket e pamundur që një gjarpër të hajë një krokodil, fotot e mëposhtme do ju tregojnë se kjo gjë është plotësisht e mundur.

Pamjet janë marrë nga një banore e Queensland e cila pa pitonin duke iu afruar krokodilit në liqenin Moondarra. Pitoni e gëlltiti dhe u largua me krokodilin brenda trupit të tij.

Edhe pse krokodili u përpoq shumë, nuk kishte asnjë mënyrë për t’u liruar nga shtrëngimi i fuqishëm i gjarprit kishte asnjë mënyrë për t’u liruar nga shtrëngimi i fuqishëm i gjarprit.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!