Home » Kuriozitete » Nga vullkanet aktive në zonat e luftës, ja vendet turistike ku rreziku i vdekjes është i lartë

Nga vullkanet aktive në zonat e luftës, ja vendet turistike ku rreziku i vdekjes është i lartë

by Thashetheme VIP

Turistët që kërkojnë aventuara të “çmendura” mund të shkojnë që të vizitojnë disa nga vendet më të rrezikshme në botë.

Nga vullkanet aktive në zonat e luftës, “The Sun” ka grumbulluar vendet ku mund të shkoni dhe të keni parasysh se rreziku i plagosjes apo vdekjes është i lartë.

Teksa shumë turistë zgjedhin një vend për të pushuar e relaksuar, ka nga ata të tjerë që dëshirojnë të sfidojnë veten e tyre në situata të rrezikshme.

Ngjitjet e vështira përfshirë Yosemite dhe malin Everest, tërheqin qindra njerëz, ndërsa ‘Rruga e Vdekjes’ Boliviane ka faktorin e frikës për çiklistët.

Edhe fatkeqësitë natyrore siç janë vullkanet dhe tornadot janë pikasur nga guidat turistike që ofrojnë një udhëtim emocionues.

Këtu janë disa nga destinacionet më të rrezikshme turistike që mund të vizitoni.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!