Home » Kuriozitete » Nga Leonardo DiCaprio te Vin Diesel, si do të dukeshin aktorët e famshëm nëse do ishin femra

Nga Leonardo DiCaprio te Vin Diesel, si do të dukeshin aktorët e famshëm nëse do ishin femra

by Thashetheme VIP

Ndonjëherë harrojmë se edhe shembujt më të spikatur të meshkujve, mund të fshehin një zemër shumë të butë dhe të ndjeshme brenda.

Por, falë “FaceApp” dhe filtrit të saj të ndryshimit të gjinisë, tani më në fund mund të shohim një anë femërore të djemve tanë të preferuar, dhe është më shumë sesa thjesht bukuroshe.

Këtë herë, “Bright Side” vendosi që të luajë me disa nga aktorët tuaj të preferuar duke i shndërruar ata në femra. Rezultatet janë kaq mbresëlënëse.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!