Home » Kuriozitete » Nga Kili në Hong Kong, dashuri në kohë protestash

Nga Kili në Hong Kong, dashuri në kohë protestash

by Thashetheme VIP

Nga Kili në Sudan, nga Uashingtoni në Hong Kong, në të gjithë botën muajt e fundit ka pasur protesta të shumta, për arsye të ndryshme.

Por edhe në kohë të vështira, njerëzit kanë ditur të tregojnë sadopak dashuri, siç tregojnë fotografitë e realizuara nga Agjencia Reuters, ku mes dhunës dhe frikës për jetën ka triumfuar dashuria.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!