Home » Kuriozitete » Nga inati/Sherri mes vëllezërve krijoi shtëpinë më të hollë në botë

Nga inati/Sherri mes vëllezërve krijoi shtëpinë më të hollë në botë

by Thashetheme VIP

Rritja e popullsisë bën që shumë rajone të mbipopullohen me ndërtesa që priren të shtrihen gjithandej.

Por si kjo ndërtesë në Liban nuk besoj të keni parë. Shtëpia katër metra te pika më e gjerë dhe më pak se një metër te pika më e ngushtë e saj është ndoshta shtëpia më e hollë në botë dhe ka lindur pas sherrit mes dy vëllezërve.

Gjithçka nisi në vitet 1950, ku dy vëllezër u konfliktuan me njëri-tjetrin për tokën e trashëguar. Konflikti degradoi disa herë në sherr mes tyre dhe zgjidhja që gjeti njëri prej vëllezërve, nga inati, ishte të ndërtonte shtëpinë në këtë formë, vetëm për t’i bllokuar vëllait tjetër pamjen fantastike nga deti.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!