Home » Shqiperia » Motrat Vjollca, kur genet e bukura nuk kursejnë asnjërën

Motrat Vjollca, kur genet e bukura nuk kursejnë asnjërën

by Thashetheme VIP

Genet e tyre të mrekullueshme shprehen në secilën nga përfaqësueset e familjes dhe pse ne njohim vetëm dy nga motrat Vjollca, Marinën dhe Luanën. Në një foto të postuar së fundmi ato janë të katërta bashkë Lira e madhja, Marseda dhe Marina e Luana.

Me to është edhe një nga dy vajzat e Lirës, me të cilat jeton në Belgjikë. Motrat Vjollca janë një familje e madhe femërore, katër motra, dy mbesa dhe mamaja e tyre, gjithashtu një zonjë shumë e hijshme. Jo vetëm me njëra tjetrën, por tani ato janë si një grup shoqesh edhe me mbesat, që janë rritur e nuk janë më pak të bukura sesa mamaja dhe tezet e tyre.

Burimi: revista class


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!