Home » Thashetheme » Moderatorja shqiptare provokon me trupin e lagur: Jam më e mirë se ish-i yt

Moderatorja shqiptare provokon me trupin e lagur: Jam më e mirë se ish-i yt

by Thashetheme VIP

Gazetarja sportive, Ilda Bejleri, rrit akoma më shumë temperaturat në këto ditë të fund-majit.

Në një foto të postuar në “Instagram”, Ilda gjendet e ulur në disa shkallë ku rrjedh edhe ujë, ndërsa edhe pse në një foto bardh e zi, bën një vështrim pikant drejt aparatit fotografit.

Ndërkohë, nuk mungon edhe një përshkrim akoma më pikant. “Unë jam më e mirë se ish-i yt, dhe më e mirë se femra jote e radhës” – shkruan Ilda, ndërsa në një foto tjetër me ngjyra, duket po kaq sensuale në ujë


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!