Home » Shendeti » Mjekra i bën meshkujt më tërheqës

Mjekra i bën meshkujt më tërheqës

by Thashetheme VIP

Në trendët e fundit burrat me stil shpesh e rrisin mjekrën.

Studimet e fundit kanë treguar se meshkujt me mjekër i tërheqin gratë më shumë. E gjitha sepse ajo e bën mashkullin të duket më i pjekur dhe mashkullor, teksa femrat në mënyrë të pavetëdijshme ata fillojnë t’i perceptojnë si baballarë më të mirë.

Ne ju sjellim disa fotografi sesi duken disa meshkuj me mjekër dhe pa të, ndryshimi është drastik


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!