Home » Histori » Misteret e Shqipërisë komuniste që tërhiqnin turistët e huaj në diktaturë

Misteret e Shqipërisë komuniste që tërhiqnin turistët e huaj në diktaturë

by Thashetheme VIP

Në kohën e regjimit komunist, turizmi nuk konsiderohej degë prioritare e ekonomisë.

Pavarësisht kësaj nuk kanë munguar turistët e huaj.

Në vitet ’50 do të krijohej ndërmarrja shtetërore e turizmit e cila do të organizonte pritjen e turistëve dhe do t’i shoqëronte në disa destinacione.

Më poshtë do të njiheni me disa poza të rralla të turistëve që vinin kryesisht nga vende komuniste me të cilat vendi ynë kishte shkëmbime politike dhe ekonomike.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!