Home » Politike » “Meta duhet të shpërndajë parlamentin, është anti-kushtetues”

“Meta duhet të shpërndajë parlamentin, është anti-kushtetues”

by Thashetheme VIP

Kreu i PBDNJ-së Vangjel Dule i ka bërë thirrje Ilir Metës që të ndërhyjë dhe të shpërndajë parlamentin pasi e ka detyrim kushtetues.

I ftuar në emisionin zonë e lirë, Dule deklaroi se aktualisht Parlamenti shqiptar nuk është legjitim për shkak se nuk arrin do ‘parametrin’ kushtetues të pasjes së 140 deputetëve. Dule e sheh si të paligjshmë dhe zëvendësimin e deputetëve, pasi sipas tij ata nuk janë thirrur nga Këshilli i Mandateve.

“Meta e ka detyrim Kushtetues, qe nëse Parlamenti nuk arrin numrin 140 te shpërndajë parlamentin. Në mungesë dhe të Gjykatës Kushtetuese”, tha Dule.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!