Home » Kuriozitete » Mendonte se ishte një monedhë e çuditshme, djali e tërhoqi dhe zbuloi diçka të frikshme

Mendonte se ishte një monedhë e çuditshme, djali e tërhoqi dhe zbuloi diçka të frikshme

by Thashetheme VIP

Kur Mike e tërhoqi objektin kuptoi se ajo ishte një merimangë.

Pasi e mori veten nga trembja kur pa pamjen e frikshme të merimangës, djaloshi vendosi ta fotografonte dhe të shpërndante imazhin e saj në internet dhe ato u bënë virale në një kohë të shkurtër.

Ai nuk e specifikonte se çfarë lloj merimange ishte, por dihet se këto insekte shpesh krijojnë vrima për të kapur prenë e tyre me çrregullime prej mëndafshi.

Zakonisht, mizat janë viktimat e tyre kryesore, sepse kur qëndrojnë në kurthet e tyre, ajo fillon të dridhet, gjë që alarmon merimangën e uritur.

Ne jemi të sigurtë se Mike do të jetë më i kujdesshëm herën tjetër kur të dëshirojë të heqë diçka nga muri.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!