Home » Thashetheme » Mashtronte me filma pornografik, dënohet me 14 vite burg avokati

Mashtronte me filma pornografik, dënohet me 14 vite burg avokati

by Thashetheme VIP

Një avokat amerikan që drejtoi një skemë të mashtrimit në internet është burgosur për 14 vjet.

Paul Hansmeier shpërndau kopjet e filmave pornografik online dhe pastaj paditi njerëzit që i shkarkuan ato, për shkelje të të drejtës së autorit, raporton “Bbc”.

Viktimave u është thënë të paguajnë një tarifë prej 3000 dollarësh (£ 2,383) për të shmangur veprimet e mëtejshme ligjore.

Skema besohet të ketë ngritur rreth 3 milion dollarë për Hansmeier dhe bashkëpunëtorin e tij gjatë një periudhe trevjeçare.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!