Home » Kulture » Makina e sigurisë, Mercedes prezanton “përbindëshin” e ri të garave

Makina e sigurisë, Mercedes prezanton “përbindëshin” e ri të garave

by Thashetheme VIP

Më 25 mars, në Melburn, do të zhvilloher gara e parë sezonale në Formula 1 dhe më këtë rast, do të debutojë edhe makina AMG Gt R F1, makina e sigurisë më e fuqishme dhe më e shpejtë e historisë së këtij sport. Ashtu si gjithnjë, makina që zbret në pistë në momentet e caktuara të garës, kur ka aksidente apo shi të rrëmbyeshëm, është e markës Mercedes, që këtë sezon paraqet një përbindësh të vërtetë, modelin sportiv më të bukur 522 CV. Një makinë e familjes Mercedes Benz me 63 kuaj fuqi më shumë se zakonisht.

Sipas rregullave, makina e sigurisë është makina e vetme që nuk mund të parakalohet nga njëvendëshet e Formula 1. Duke qenë se pilotët janë ankuar shpesh për shpejtësinë e ulët të makinës së sigurisë në pistë kur ka aksidente, gjë e cila mund të ndikojë në uljen e temperaturës së gomave të makinave, Mercedes ka përgatitur një makinë shumë më të shpejtë, në mënyrë që ky problem të mos përsëritet më.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!