Home » Shendeti » Lëngjet e freskëta e rrisin sasinë e sheqerit në gjak sikurse ato artificale

Lëngjet e freskëta e rrisin sasinë e sheqerit në gjak sikurse ato artificale

by Thashetheme VIP

Tanimë dihet se lëngjet artificiale përmbajnë një sasi të lartë të sheqerit, studimet e fundit tregojnë se një rritje të sheqerit në gjak e bëjnë edhe lëngjet e freskëta, shkrua, Medical Neës, transmeton Express.

Hulumtuesit me studimet e fundit kanë treguar se edhe konsumimi i pijeve të freskëta e rrisin rrezikun e prekjes nga tipi 2 I diabetit.

Studimi është bërë nga një grup shkencëtarësh nga Harvard Chan School në Boston, ka analizuar disa informacione të 76.000 gra dhe 35.224 meshkujve. Aty është vërejturt se njerëzit të cilët e rrisin konsumin e këtyre pijeve ishin 16% më të rezikuar nga diabeti në krahasim menjerëzit,t ë cilët nuk përdorin lëngje.

Studimi edhe një herë ka dëshmuar rrezikun e përdorimit të sheqerit të tepërt për organizmin.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!