Home » Maqedonia » Kush janë tri femrat që kanë lënë gjurmë në jetën e Bleros?

Kush janë tri femrat që kanë lënë gjurmë në jetën e Bleros?

by Thashetheme VIP

blero

Janë tri fmera që kanë shumë rëndësi në jetën e këngëtarit Blero. Që të trijat, secila në rolin e vet arrijnë t’ia kthehjnë atij disponimin edhe kur këngëtari është në nervozën më të madhe.

“Janë tre persona, fillimisht nana jem, Tara dhe Afrona”, ka thënë Blero për Magazina.al i peytur se kush e bënë të lumtur në momente nervoze.

Burimi: gazeta express


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!