Home » Bota » Krejtësisht e zhveshur në mes të oqeanit, kjo është 28-vjeçarja që sfidoi dallgët më të mëdha

Krejtësisht e zhveshur në mes të oqeanit, kjo është 28-vjeçarja që sfidoi dallgët më të mëdha

by Thashetheme VIP

Një vajzë 28-vjeçare ka sfiduar një ndër dallgët më të mëdha në botë krejtësisht e zhveshur.

Felicity Palmateer publikoi videon mahnitëse në të cilën shfaqet duke bërë sërf në Hawai, Fixhi dhe në Australinë Perëndimore. 28-vjeçarja e cilësoi të gjithë këtë si “jashtëzakonisht fuqizuese”.

“Videoja synon të jetë provokuese, por në të njëjtën kohë, sfidon nocionet që kanë të bëjnë me bukurinë.

Ajo që filloi si një ide mjaft e thjeshtë, por e frikshme dhe emocionuese, është shndërruar në diçka shumë më të madhe, sfiduese dhe të bukur nga sa e ëndërroja.

Procesi ishte jashtëzakonisht fuqizues. Duke përqafuar feminitetin, më ndihmoi jashtëzakonisht me vetëvlerësimin dhe me pranimin e vetes,”u shpreh Felicity.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!