Home » Thashetheme » Janë ndarë nga jeta në kulmin e karrierës, por si do të ishin sot këta VIP-a

Janë ndarë nga jeta në kulmin e karrierës, por si do të ishin sot këta VIP-a

by Thashetheme VIP

Legjendat si John Lennon dhe Kurt Cobain ndihmuan në formimin e industrisë së muzikës në atë që është sot.

Ata frymëzuan miliarda, por për fat të keq, u morën prej nesh shumë shpejt.

Për t’i dhënë fansave një paraqitje të shkurtër se si mund të dukeshin këta yje ikonë, nëse do të ishin akoma gjallë, Sachs Media Group dhe kompania Phojoe dhanë rezultatet se si mund të ishin ata sot


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!