Home » Shendeti » Ja çfarë duhet të bëni menjëhere pasi të kryeni marrëdhënie seksuale për t’i shmangur infeksionet

Ja çfarë duhet të bëni menjëhere pasi të kryeni marrëdhënie seksuale për t’i shmangur infeksionet

by Thashetheme VIP

Çdo femër, e cila ka një jetë active seksuale duhet të jetë e informuar për rëndësine e higjienës së traktit gjenital. Gjëja më e rëndëishme që një femër duhet të bëjë pas seksit është të urinoj. Nëse nuk urinoni atëherë I rritni shanset që të infektoheni me ndonjë infeksion urinat, I cili mund të bëhet kronik dhe gjendja mund të përkeqësohet.

Gjatë marrëdhënieve seksuale, femrat janë shumë të ekspozuara nga një numër I madh I baktereve, të cilat shkaktojnë infeksione të rrezikshme për shëndetin.

Sipas ekspertëve shëndetësorë, krahas pastrimit adekuat të regjionin të vaginës, hapi I parë që duhet ta ndërrmerrni menjëherë pas seksit është urinimi.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!