Home » Bota » I pëlqejnë meshkujt apo femrat? Rita Ora e dredh me…

I pëlqejnë meshkujt apo femrat? Rita Ora e dredh me…

by Thashetheme VIP

Rita Ora ka zbuluar se nuk njeh as fytyrë e as gjini kur bëhet fjalë për dashurinë dhe shikon më shumë personin sesa pamjen e tij fizike.

28-vjeçarja foli në lidhje me seksualitetin e saj dhe pranoi se e bezdisin kur thonë se është e lidhur me çdo njeri që fotografohet.

Duke folur për jetën e saj private, Rita tha: “Unë admiroj bukurinë te burrat dhe gratë. I shoh gjërat pa fytyra dhe pa gjini, për mua ka rëndësi personi”. Rita foli për herë të parë për biseksualitetin kur publikoi këngën “Girls” në maj.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!