Home » Kuriozitete » Harta misterioze që mbijetoi 700 vjet

Harta misterioze që mbijetoi 700 vjet

by Thashetheme VIP

Katedralja Hereford është shtëpia e hartës më të vjetër mesjetare në botë – Mappa Mundi.

Shumica e hartave mesjetare të botës që kanë mundur të mbijetojnë sot nuk ishin të dizajnuara për udhëtime. Kjo hartë përmban informacion të botëve shpirtërore dhe mbinatyrore, është një përmbledhje artistike e njerëzve, shëmbëlltyrave dhe vendeve.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!