Home » Thashetheme » Fotoja që ka marrë mijëra komente tallëse

Fotoja që ka marrë mijëra komente tallëse

by Thashetheme VIP

Alessia Marcuzzi është mërzitur me akuzat e fansave se përdor fotoshop në fotot që hedh, kështu që kësaj radhe vendosi që të bëjë pikërisht atë që mendojnë ndjekësit.

Ajo ka hedhur një foto tërësisht të punuar me fotoshop duke zgjatur këmbët, holluar belin, zmadhuar gjoksin dhe të pasmet, gjë e cila vërehet lehtësisht nga çdo sy.

Në këtë mënyrë ajo është rebeluar ndaj ndjekësve, por një pjesë e mirë e tyre nuk e ka kuptuar lojën duke vijuar akuzat edhe pse Alessia e kishte hedhur me ironi.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!