Home » Shqiperia » Flori i kërkon Juliana Pashës shtatë mijë euro!

Flori i kërkon Juliana Pashës shtatë mijë euro!

by Thashetheme VIP

flori mumajesi kerkon demshperblimGjithcka filloi kur u ndrrua edhe himni i kombëtarës gjatë ndeshjesh që u zhvillua me Armenin. Këngëtarja Juliana Pasha e denoncoi Flori Mumajesin për arësyje se ai e kishte vjedhur tekstin e këngës nga tenori Armando Kllogjeri. Por Flori Mumajesi nuk e kishte lënë me aq, ai e kishte depozituar një aktpadi në Gjykatën e Shkallës së Parë ndaj Juliana Pashës.

Gjithashtu Flori Mumajesi ka kërkuar nga këngëtarja dhe gazetarët ti përgënjeshtrojnë publikimin e të dhënave të cilat i quan ” mashtrues “. Njëkohësisht ai ka kërkuar edhe t’i shpërblej dëmin jokontraktor, ose dënimin moral, apo si quhet ndryshe në shumën për një milion lekë që i bien mbi shtatë mijë euro.

Burimi: 10minuta.com


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!