Home » Bota » Filma +18 ndër vite

Filma +18 ndër vite

by Thashetheme VIP

Për shumë aktorë hapat e parë për të marrë pjesë në filma erotike jane te vështira, pasi jo të gjithë preferojnë të “shkrihen” me rolin e caktuar. Ata kane histori të ndryshme ne  xhirimet e shprehura ne skena erotike pasi nuk është gjithmonë e lehtë.

Megjithatë aktoret e kinemase boterore dalin nga “kornizat” duke bërë “spektakël” dhe thuruar emocione per shikuesit.

Duke qenë se skena të nxehta në filma janë bërë tabu shumë prej këtyre filmave janë mbajtur në mend nga të gjithë.

thashetheme.com


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!