Home » Kuriozitete » Është vetëm 9 vjeçar, por do të diplomojë në inxhinieri

Është vetëm 9 vjeçar, por do të diplomojë në inxhinieri

by Thashetheme VIP

Një djalë 9 vjeçar në Belgjikë është duke përfunduar diplomën e universitetit.

Laurent Simons po studion inxhinieri elektrike te universiteti teknologjik i Eindhovenit, një degë që është e vështirë edhe për studentët e rritur.

Stafi e përshkruan Laurentin si “thjesht të jashtëzakonshëm”, dhe ai pritet ta përfundojë diplomën këtë dhjetor.

Dëshira e tij është të vazhdojë një program doktorature si dhe të mësojë për mjekësi, siç thotë babai i tij për CNN.

Talentin e tij e zbuluan të parët gjyshërit. Prindërit nuk i besuan fillimisht, menduan se po e tepronin nga krenaria prej gjyshërish, por shumë shpejt u konfirmua edhe nga shkolla.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!