Home » Aktualitet » Erion Isai heq dorë nga posti i drejtorit të Teatrit të Kukullave, zbulohet arsyeja

Erion Isai heq dorë nga posti i drejtorit të Teatrit të Kukullave, zbulohet arsyeja

by Thashetheme VIP

Aktori Erion Isai i është dashur të heqë dorë nga posti i drejtorit të Teatrit të Kukullave, post të cilin e mbante prej 1 viti. Arsyeja është shpallja e kandidaturës për kryebashkiak i Kolonjës në zgjedhjet që do të mbahen në 30 qershor.

Isai është liruar nga detyra me vendim të Këshillit të Ministrave.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 4, të nenit 9, të ligjit nr.10352, datë 18.11.2010, ‘Për artin dhe kulturën’, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Erion Isai, Drejtor i Qendrës Kombëtare tё Kulturës pёr Fëmijë dhe Teatrit tё Kukullave, të lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në vendimin e Këshillit të Ministrave.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!