Home » Shqiperia » Doktori “fiks fare” në gjoksin e Albanës

Doktori “fiks fare” në gjoksin e Albanës

by Thashetheme VIP

doktorAi e sheh atë po thuajse çdo ditë, por sërish nuk mund t’ia heqë sytë, së paku jo në një moment si ky në foto.

Doktori i spektaklit “Fiks Fare” duket se është i marrosur pas gjoksit të koleges së tij Albana Osmani.

Dyshja kanë qenë së bashku në një event mbrëmë në Tiranë dhe janë fotografuar gjatë arritjes në qilimin e kuq.

Derisa Doktori ishte veshur zakonshëm, me një palë xhinse, Albana kishte zgjedhur një fustan ngjyrë trëndafili të ngjitur për trupi, dhe që nxirrte në shesh një pjesë të gjoksit të saj.

Ka qenë pikërisht kjo zonë ku doktori ka fiksuar sytë… “fiks fare”.

Burimi:Bota Sot


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!