Home » Shqiperia » Dafina Zeqiri shpulla gazetarëve

Dafina Zeqiri shpulla gazetarëve

by Thashetheme VIP

shpullaPër një kohë të gjatë ajo u konsiderua si sensacioni i industrisë muzikore në vend. Në të vërtet, e tillë ishte. Dafina ka sjellë frymë të re në muzikën shqiptare

Mbetet e veçantë dhe e pëlqyer, ndonëse jo aq prodhuese sa dikur, në kohën kur nuk ndalej se lansuari këngë e videoklipe.

Dafina kaloj një periudhë stresuese për shkak të shumë thashethemeve që qarkullonin për të dhe jetën e saj private. Disa herë ka reaguar me nervozizëm.

Sigurisht, disa herë do t’u hynte shpulla disa gazetarëve, por.

Burimi: Gazeta Express


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!