Home » Shqiperia » Çka i mungon Teas

Çka i mungon Teas

by Thashetheme VIP

tea

E dashura e Veselit ka një pasion që ne nuk e kemi ditur
Tea Zhuli e ka një pasion që ajo nuk e ka treguar në Big Brother.

Ai pasion është patinazhi.

Ajo gjatë ditës së sotme megjithatë ka gjetur kohë për të hipur mbi patina, dhe pse jo të na gostit me një “selfie” ku ekspozohet gjoksi.

Burimi: bota sot


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!