Home » Thashetheme » Brenda ditëlindjes së Samanta Karavellës, sa vjet feston këngëtarja

Brenda ditëlindjes së Samanta Karavellës, sa vjet feston këngëtarja

by Thashetheme VIP

Samanta Karavella feston përvjetorin e 29-të të lindjes dhe nga videot që ka publikuar duket qartë se është argëtuar shumë. Miqtë e saj më të mirë dhe persona të tjerë të afërt, kanë zgjedhur një vend privat dhe e kanë zbukuruar me të gjitha detajet e festës. Kur ka shënuar ora 00:00, këngëtarja ka fryrë qirinjtë dhe është shfaqur shumë e lumtur për të surprizat që ka marrë.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!