Home » Shqiperia » Bashkëshortja bukuroshe e deputetit Blerim Grainca

Bashkëshortja bukuroshe e deputetit Blerim Grainca

by Thashetheme VIP

gruaja

Deri më tani kemi njohur shumë nga familjarët e deputetëve tanë. Bashkëshortët e fëmijët i kem njohur të shumë deputetëve.

E kësaj radhe do të njoftohemi me bashkëshorten e deputetit të LDK-së, Blerim Granicës, Ardianën.

Ardiana Beka Granica është profesoreshë në shkollën 28 Nëntori në Prishtinë.

Blerimi dhe Ardiana kanë dy vajza dhe një djalë.

Burimi: bota sot


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!