Home » Big Brother Albania 8 » Alba: Ja çfarë më tha nëna e Diedonit

Alba: Ja çfarë më tha nëna e Diedonit

by Thashetheme VIP

alba

Alba,banorja e Big Brother Albania rrëfen për takimin me prindërit e Diedonit.

“Fillimisht kemi takuar familjen time,duke qenë se ishim në Tiranë.Gjithçka ka shkuar më së miri.Prindërit e mi e kanë pëlqyer shumë Diedonin.Edhe me prindërit e Diedonit shkoi mirë,ata kanë qenë fansat e mi më të zjarrë.

Pavarësisht se dukem ekstravagane,e çlirët në gjëra që them,ata kanë njohur një Albë tjetër,atë të sinqertën dhe që e dashuron shumë djalin e tyre.

Vjehrra më priti mirë në shtëpi,ka parë tek une femrën ideale për djalin e saj.Ka pëlqyer tek unë sinqeritetin,brishtësinë me të cilën sillesha me Diedonin.

Më ka komplimentuar shumë për pjesëmarrjen time në Big Brother,madje si në Prishtinë edhe në Mitrovicë më kanë komplimentuar të gjithë,ka thën Alba njëra nga banoret më simpatike të këtij edicioni të Big Brother.

Burimi


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!