Home » Thashetheme » 48-vjeçarja Claudia Shciffer nudo në Instagram 48-vjeçarja Claudia Shciffer nudo në Instagram

48-vjeçarja Claudia Shciffer nudo në Instagram 48-vjeçarja Claudia Shciffer nudo në Instagram

by Thashetheme VIP

Claudia Schiffer, supermodlja simbol e viteve ‘90 tashmë bën jetë prej zonje në një shtëpi angleze të vitit 1574, ku rrit tre fëmijët e saj bashkë me të shoqin, regjisorin britanik Matthew Vaughn.

Por vetëm disa vite më parë Supermodelja ka shkelur në pasarelat e gjithë botës dhe ka qenë imazh i markave më të njohura .48-vjeçarja nostalgjike ka postuar një foto të 25 viteve më parë, ku teksa ekspozon një çantë të Channel, shfaqet pothuajse nudo.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!