Home » Kuriozitete » 21 foto magjike të shkrepura një sekondë para se të ndodhë ‘masakra’

21 foto magjike të shkrepura një sekondë para se të ndodhë ‘masakra’

by Thashetheme VIP

Jo të gjithë fotografët kanë kohën e mjaftueshme për të kapur momentin e përsosur dhe për të shkrepur një foto të shkëlqyer. Kjo është ndoshta arsyeja pse ato fotografi, të cilat nuk kanë marrë asnjë sekond për t’u shkrepur, janë ato që vlerësojmë më së shumti.

Fotografi të tilla kapin një sërë situatash të ndryshme. Një ndër to është ajo foto e shkrepur një sekondë para se të ndodhë diçka e pashmangshme. Kjo lloj fotoje ka diçka veçanërisht të mrekullueshme. Të shkrepurat në sekondat e fundit janë të shkëlqyera pavarësisht asaj që përcjell, qoftë ajo diçka e mirë, e keqe, katastrofike apo thjesht zbavitëse.

Këto janë 21 fotografi të tilla, të cilat nuk mund t’i ndihmoni, por iu mbetet thjesht t’i shikoni dhe imagjinoni rezultatin që mund të ndodhë pas asaj shkrepjeje.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!