Home » Thashetheme » 19 të famshëm që braktisën shkollën, por që ngjiten majat e suksesit

19 të famshëm që braktisën shkollën, por që ngjiten majat e suksesit

by Thashetheme VIP

Nuk ka një rrugë apo recetë të përsosur për të qenë të suksesshëm.

Disa të famshëm shkuan në shkollë publike, të tjerë u shkolluan nga shtëpia, dhe të tjerët, si ata për të cilët do të flasim, e kanë braktisur fare shkollën.

Por pavarësisht kësaj, ata sot janë ndër njerëzit më me ndikim në botë.

Bright Side krijoi një listë me 20 të famshëm që janë shumë të suksesshëm, pavarësisht faktit se ata e braktisën shkollën shumë herët.


Ju luten na ndiqni ne rrjetin tone ne facebook.
Klikoni me poshte per te na ndjekur : https://www.facebook.com/thashethemevip/

Artikuj të ngjashëm:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!