Tagged: teuta

teuta

Teuta e Blero bashkë

Mbrëmë emisioni Prive transmetoi një material nga aeroporti ku Blero, Teuta dhe Tara u nisën drejt Parisit. Ata kanë mbërritur atje dhe kanë filluar ti shijojnë ditët...