Tagged: nora istrefi

nora istrefi

Nora merr rrugë vetë e treta!

Këngëtarja Nora Istrefi sonte ka marrë rrugë nga aeroporti i Prishtinës. Bashkë me nënën e saj, zonjën Suzana dhe vajzën Renée, këngëtarja është nisur drejt një destinacioni...